Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve hariçya yakınlarında açılmalıdır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda mahir olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme açıklukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı icazet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sıyanet esenlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın bapları sırf acil durumlarda binadan kaçışı kurmak değil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine nazaran yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Kötü sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış kapıları olarak da hatıralan bu kapıların kullanımı sadece hoppadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını mukannen bir süre engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin idrak süresine kadar mevsim kazanmanızı sağlar.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak Yangın Çıkış Kapısı gerçekleştirilmektedir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da Yangın Merdiveni Kapısı sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Cepheıcı gereç ciğerermeyen ve cihetıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidiş hayat kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen dokumasında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Acil çıkış kapıları binası itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların sarrafiyelıca özellikleri dundaki gibidir:

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve meselearetler kullanılır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Yangın çıkış kapısı istanbul Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page